Taş attın da kolun mu yoruldu?

  • 2
Bak şimdi, bu blog'da işe yarar bir şeyler okuyorsun. Senin yaşamana gerek olmadan yaşanmışlıklardan ders çıkartabiliyorsun. Hemen sağ üstteki arama ile dur bakalım "bilmem ne" hakkında hiç tecrübem olmuş mu diyorsun... Çünkü ne dedik, benim birikimim, senin birikimin... Al tepe tepe kullan. E ama arkadaş, bak sana özel reklamlar var solda sağda. Hazır girmişsin, okumuşsun, ya bi gülümsemiş, ya bi düşünmüşsün. Ha bilemedin boşuna zaman harcadım diye kıl olmuşsun. Ama bi hissiyat olmuş. Tıklayıver bi reklama o tab'daki çarpıya tıklayacağına. 3 kuruş (bilemedin 5) parayı bana çok mu görüyorsun. Aşk olsun yani.

Kapat, kapat, okuma! :)

Basmasan da canımsın, gel takıl, aşağıya yorum yaz, laf at, paylaşmam için bilgi ver, merak ettiklerini sor. Deli miyim ben, kendim kendimemi konuşuyorum burda? Çıkarın beni burdan, deli değilim ben! (bkz: Selçuk Erdem)

2 yorum:

  1. sayfada reklam mi vardi? adblocker'lara olum diyorum o halde. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oo, yeni yazımın konusu da belli oldu. Başlık "Benim reklamıma tıklamıyorsanız, hiçbirine tıklamayın" O zaman hemen adblocker hakkında bilgi ver abi bana :) Gerisini araştırıp yazıya dökeyim, "thanks-to-hasansama" diyerek.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.