AVEA ile kavgam

  • 0
Mikro SIM kartların ilk çıktığı zamanlardı. Avea'dan mikro sim almıştım. Bir baktım ki içinde janjanlı kağıttan bir not, bana 1 GB internet hediye ediyorlar. Aşağıda metni görebilirsiniz:

<<<<<<
Değerli Müşterimiz;

Avea'nın sizlere sunmuş olduğu Avea mikro SIM Kart ile mikro SIM uyumlu cihazlarınızı kullanabilecek; mobil internet keyfini yaşayabileceksiniz.

Resimde görebileceğiniz, Mikro SIM kartlar, halen kullanımdnaki diğer SIM kartlaar oldukça benzemekle birlikte, çipin yerleştirilidği kısım mevcut kartlarda 15*25 mm iken, ilgili cihazlara uygunluğu için mikro SIM kartlarda boyutlar 12*15 mm'dir.

Sizin için özel olarak hazırlanmış Mikro SIM kartınız ile ilk 1 ay ücretsiz Avea mobil internet hediye edilmektedir. Aylık 1 GB hediye internet kullanımını, Avea Müşteri Hizmetleri'ni (444 1 500) arayarak hemen başlatabilirsiniz. Kullanımı başlatmak için Avea Müşteri Hizmetleri'ne yukarıdaki görselde kırmızı ile işaretli alanda yer alan numarası (ICCID numarası) iletmeniz gerekmektedir. Hediye internet kullanımınız, Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kullanıma başlamanızdan itibaren 30 gün boyunca geçerli ve 1 GB ile sınırlıdır. Hediye paket tanımlandıktan sonra 30 gün içinde 1 GB kotasını aşmanız halinde, 0,05 TL/MB ile ücretlendirilirsiniz. 30 gün sonunda kalan kullanım hakkınız silinecektir; dilerseniz 1 GB Internet Paketi'ne ücretli olarak ayda 29 TL'ye Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, abone olabilirsiniz.

Avea Mikro SIM Kart'ınızı yerinden çıkarıp telefonunuza yerleştirdikten sonra plastik koruyucu kısmını saklamanızı öneririz. Kartınızın pin/puk kodları ve seri numaralarına kartınız ve aboneliğiniz ile ilgili herhangi bir işlem için ihtiyaç duyabilirsiniz.

İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
>>>>>>>>>>>>>

Ancak gel gör ki internetim açılmadı, uzun telefon trafiği ardından bilen bir arkadaş kampanyanın eski olduğunu söyledi. Ben durur muyum hiç, yapıştırdım faksı:

<<<<<<<<<
Değerli Avea,

Ekte gönderdiğim "Avea Mikro SIM Kartlar Hizmetnizde" yazınızda göründüğü üzere, Avea'ya geçtiğim ve Micro SIM kartı tercihe ettiğim için bana ücretsiz Avea mobil internet hediye etmektesiniz. Ben altında imzası bulunan Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.'ne güvenerek ilk günlerimdme internet paketi almadım. Yazdığınız direktiflere uyarak Avea Müşteri Hizmetleri'ni aradım ve kağıtta yazdıklarınız aktardım. Birkaç çalışanınız arasında aktarıldıktan sonra talebim için geriye dönüleceğini bildirdiler. Birkaç gün sonra SMS ile bilgilendirildim ve tekrar 4441500'ü aradım. Yine, gereksiz aktarılmalarım ve vakit kaybımın ardından 9 TL karşılığında internet paketi alabileceğimi öğrendim. Bugün yine Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayarak yeni bir talep ilettim ve çalışanlarınızdan Erdal Bey bu kampanyanın eski olduğunu söyledi. Talebim üzerine, size ulaştığım bu fax numarasını bana iletti.

Ekte görülen "Avea Mikro SIM Kartlar Hizmetinizde" belgenizde kesinlikle son bir kullanma tarihi veya deatylı bilgi için internet / Müşteri hizmetleri / bayii vs. gib bir bilgilendirme yoktur ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. bana bu hediye 1 GB interneti vereceğini taahhüt etmektedir.

Yalnızca 9 TL değerinde bu hediyenizi beklerken hem iletişim özgürlüğüm kısıtlandı, hem de şuan hakkım olan 1 GB internet paketini kullanamıyorum. Sizleri arayıp, dakikalarca hatta bekledim ve derdimi "kampanyadan bilgisi olmayan" çalışanlarınıza açıklamaya çalışarak yeterince emek ve zaman harcadım.

Belgede söylediğiniz gibi "İyi günlerde kullanmanızı dileriz." cümlenize zıt olarak, günlerimi kötü geçirmeme kampanyanızın arkasında drmamanız sebep oldu.

Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. olarak imza attığınız bu belgede taahhüt ettiğiniz 1GB'lık internet kullanımını gerçekleştireceğinize inancım sonsuz. Lütfen beni fax çekme zahmetinden daha fazlasına katlanmama mecbur etmeyin.

İyi çalışmalar,

5422****** numaralı aboneniz.

İletişim için: @gmail.com'a eposta atabilir veya 542 2** ** ** arayabilirsiniz. (SMS atıp da sizi aramamı istemeyin lütfen)

>>>>>>>>>>>>>>

Sonuç olarak geçen bir zaman zarfından sonra 1 GB internetimi verdiler. Bu da inatlaştığım ve kazandığım bir tartışma oldu. Kağıtları bulunca paylaşayım dedim. 12/10/2011'de 2124786878 numaralı faksa göndermişim. Paylaşayım istedim. Burada cırlamayınca hakkınızı bulamıyorsunuz. Haksızken bile cırlarsanız haklı oluyorsunuz. Cırlayın efendim, ben yapamıyorum, siz benim yerime de cırlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.