Soft Modded Nintendo Wii

  • 0
Bu soft mod dedikleri ayak HDD üzerinden CD olmadan, sahte oyunların oynanabilmesini sağlıyormuş. Bilgi amaçlı paylaşıyorum, eğer yapacaksanız bunun yasal olmadığını bilin. Korsan yazılım hırsızlıktır!


Hazırlanmış Wii'de HDD'den oyun çalıştırmak için önce bir harddiskini (sabit diskinizi) feda etmen gerekir. Çünkü disk özel bir biçemde (formatta) olacak ve Windows tarafından görüntülenemeyecektir.


Bunun için WBFS Manager diye bir program indirmelisin.. Bu programı yükledikten sonra, belirlediğin sabit diskini kurban ederek formatlamalısın. Güncel WBFS Manager programını aç.



Bilgisayara taktığın kurbanlık diskinizin harfini seçerek (formatlanacak, dikkatli seçin) Format düğmesine bas. Kısa bir süre sonra formatlandı diyecek. Aynı harf seçilmişken Load düğmesine bas. Aşağıda dokunulmaz olan düğmeler açığa çıkacaktır. Sağ tarafta, Browse diye bir düğme var, ona basarak, indirmiş olduğun bir dosyayı seç. 


Önde bir ekran açılacak ve süre saymaya başlayacaktır. Oyunun büyüklüğüne ve biçemine göre değişik vakitler alabilir. Ekledikten sonra sağ tarafta boyutunu görebilirsin. Ardından işlemi başlat ve bitmesini bekle. Tamamdır! Şimdi gidip de Wii'ye takabilirsin.



Unutma, oyunları oynayarak eğleniyorsan, parasını vermelisin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.