Skype ile sınırsız yurtdışı araması

  • 0

Adım adım anlatmam gerekirse;

 

Skype.com’a girdik, bizi yönlendirdi şuraya: http://www.skype.com/intl/tr/home

Sağ alt kısımda böyle bir yer göründü:

 

Image001

 

 

Buradan istediğimiz ülkeyi girerek görüntüle dedik. Örneğimiz Amerika olsun…

Zaten yazmaya başlarken çıkartacak;

 

 

Image002

 

 

Seçtik ABD’yi ve sonuçları getirdi bize:

 

Image003

 

Kontörlü sistemle gitmek için soldaki, aylık sınırlı için sağdakine bakıyoruz. Diğer abonelikler dedik;

 

 

 

Image004

 

Sınırsız tarife (aylık 10bin dakika, günde 6 saat, günde 50 farklı numara) sadece 7 dolara. Burada cep telefonu da dahil, yani oradaki mobilleri de arayabilirsiniz. Hadi o zaman satın alalım, ‘Şimdi Satın Al’ mavi düğmeye basınca;

 

Image005

 

Sizden kullanıcı adı ve parola isteyecek, eğer yoksa, düzgün bir şekilde, hiç çekinmeden bilgilerinizi vererek üye olabilirsiniz. Üyelik tamamen ücretsizdir. Zaten siz kredi kartınızı vermeyeceksiniz, o yüzden kimse sizden para çekemeyecek… (daha ödeme yapmanın zamanı gelmedi)

 

Giriş yaptım ve tercihler geldi. Gördüğünüz gibi 3 aylık varmış gibi gösterdiyse de, 1 aylık da alınabilen bir tarifeymiş.

Image006

 

Ama dikkat edin, bazı abonelikler için 3 aylık gibi taahhütler olabilir. Siz 1 ay kullanacaksanız, 21 dolara sınırsız gibi düşünebilirsiniz, ya da ileride yazacağım tarifelerle kaç dakika konuşacağınızı hesaplayıp, ona göre tercihinizi yaparsınız. 15 dolara 150 dakika konuşmak size yetiyorsa, 6 dolarınızı fazladan vermek istemeyebilirsiniz. Ama sınırsız’ın keyfi bambaşkadır, kesinlikle tavsiye ederim. Amerika için böyle bir sınır yokmuş. Hizmet şartlarını da kabul ettikten sonra

 

Image007

 

 

Satın Al diyebilirsiniz. Ardından sizi ödeme yöntemi sayfasına yönlendirecektir;

 

Image008

 

PayPal ile güvenli olarak alışveriş yapmaya başlamak isterseniz tavsiye ederim, ya da kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Veya sanal kart kullanabilirsiniz. Güvenli ödeme yöntemleri için yazdığım direk yazıları okumanızı tavsiye ederim. Kendinize en uygun yöntemi seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.