Flash MX

  • 0
Aklımda ne zamandır olan bir proje var. Kendi internet sitemi yapacağım ama içerisinde ne olsun diye düşünüyorum. Sonunda karar verdim gibi oldu... Kendime dair özel şeyler yazacağım. Bildiğin kişisel seyler, mesela Fransızların neyini hiç sevmem, ya da neyini çok severim. Popomun hangi kanadında ben var? filan gibi özele girmem muhtemel ama, farklı bir katmanın ardında o bile olabilir.



İlk katmana başlayalım. Özel bilgilerimi öyle her önüne gelene atmak istemediğim için bir şifreleme yapmam gerekiyor. Bu şifrelemeyi basit bir şekilde üyelik ile geçiştirmeyeceğim. Üyelik yok ama arkadaşlık var, görmüş, geçirmişlik var, nasıl mı? ;


Siteye girdiğinizde sizi bir takım sorular karşılayacak, aşağıdakilerden hangisi benim eşyalarımdan biridir, şu şarkılardan en çok hangisini severim, en sevdiğim film hangisi olabilir gibi hangi'ler yerleşecek... Siz de beni tanıma oranınıza göre cevaplayacaksınız. Doğru cevap tam puan, aksi cevaplar da cevabına göre ya puan kaybettirecek, ya da biraz puan kazandıracak. Bu şekilde bir barajı geçen, beni daha fazla tanıma şansına kavuşacak. 


CV'mi de buraya eklemek istiyorum, e peki benim cv'mi merak eden bir işveren buna nasıl ulaşıcak? Kolay, onlar beni değerlendirmeden önce, ben onları değerlendireceğim ve geçerlerse, CV'm için hak kazanacaklar. Tabii öyle ortaya CV koymak olmaz diye düşünüyorum, muhtemelen epostalarını alırım, sonra ben onlara gönderirim. IK@kariyer.net gibi bir adres olmalı tabii...



Peki bu proje ile neler kazanacağım? Flash ile dışarıdan veri almayı çözmüş olacağım, animasyona olan özlemimi gidermiş olacağım, actionscript'i kullanmış olacağım. Bu serinin tag'ı da Flash MX olabilir mi acaba? Yoksa sadece flash mı olsa?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.