Hoşçakal Posterous

  • 0

Twitter tarafından alındıktan sonra Posterous’un biteceğini biliyordum. Bugün Posterous’un tepesinde duran Twitter bizi satın aldı görseline bir baktım ki, “Tasfiye Nedeniyle Zararına Satışlar” dercesine bir yazı var:

30 Nisan’da kapatıyoruz...

http://blog.posterous.com/thanks-from-posterous adresinde detayları okuyabilirsiniz ama ben okuyamadım... Hatta kapatıyoruz yazısını gördüğüm zaman ilk tepkim, sol elimi ayası bana bakacak şekilde kendime çevirmek ve sağ elimin tersiyle ona vurmak oldu. Tüh diye (aslında nıck gibi bir ses çıktı) üzüldükten sonra bu haberi sizlerle paylaşmak aklıma geldi.

Posterous neydi peki?

Bu okumakta olduğunuz günce (blog) ve daha bir çok günceyi barındıran, post@posterous.com ‘a kayıtlı eposta adreskinizden bir e-posta gönderek blog yazabildiğiniz, videoları, fotoğrafları otomatik yerleştiren, blogcunun dostu, kullanışlı bir sistemdi.

Senin.12m.in (senin birikimin) yayın hayatına Blogger’dan devam ediyor olacak, ancak tasarım değişmek durumunda kalacak sanıyorum. Beceremezsem yorumlarınız da kaybolabilir ki en çok ona üzülürüm.

Şirket satın almalarının en sevmediğim hali bu işte... Olan bize oluyor :P

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.