GastroClub, Vidobu, PCNet, Webrazzi (GastroClub ve Webrazzi temiz!)

  • 0

Güncelleme: GastroClub 14.12'de beden iletişim bilgilerimi istedi, paylaştım. Anında telefondan ulaşıp sorunun twitter'dan kaynaklandığını söylediler. Yeni yazımda açıkladığım gibi GastroClub kendini temize çıkardı, kendimden utandım :) Ama twitter ajanslarında bir problem olabilir (benim paylaşımlarım private diye olmasın sakın?)  Aşağıdaki yazıyı Vidobu kodunu almak için okumaya devam edebilirsiniz :) Vidobu da dürüst ise onun da çözüleceğini düşünüyorum...

GastroClub'ın yeni yazısı: http://senin.12m.in/gastroclubtr-ile-twitter-tesekkurler-gastrocl

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Çok ilginç ya... Sizlerle başıma gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum. Webrazzi takipçilerindenim, paparatzi değil webratzi. Güzel haberler oluyor, gelip bizim ofisin tanıtımı yapıyorlar, masa tenizi oynarken epey bir sahnede yer alıyorum filan, güzel şeyler bunlar tabii. Ama tabii bunlar da "medya" olduğu için pempe yalanlara yer vermekten rahatsızlık duymuyorlar (bu başka bir yazının konusu olur). Son haber ise GastroClub ile yaptıkları kampanyayı. Sanıyorum GastroClub webrazziye diyo ki, gel sen benim hakkımda yazı yaz, ben de senin dağıtabileceğin 50 ücretsiz üyelik vereyim, 3000 TL değerinde... webrazzinin cebine giren bişiy yok ama takipçilerini mutlu ediyor. (he arkaplanda dönen para işlerinden anlamam ben)

Neyse, olay şu, bir mesajı retweet eden 50 kişiye ücretsiz gastırokılab üyeliği verecekler. Sevindim, çünkü denemek istiyordum. Hemen twitledim, başka tanıtım twitlerim de oldu, webrazziye yazdım filan, bekliyorum ki dönsünler. I-ıh, ses yok, soluk yok. ne webrazzi üzerinde (nooldu bizim kampanya da yazdım) ne de twitter'dan @gastroclub nooldu sonuçlar soruma yanıt yok. yanisi adamlar "kandırık" yapmış, webrazzide buna "platform" sağlamış gibi hissediyo insan. gastroclub umrumda değil, kullanmadım, asla da kullanmam, duyduğumda da bu yaptıklarını anlatırım ancak webrazzi'nin bu işi umursamaması üzücü geldi bana. bari kampanya kısmını çıkar haberinden...

Diğer bir örnek de PCNet dergisiyle (kasım ayı) gelen Vidobu üyeliği. 1 aylık ücretsiz üyelik vermiş, 45 lira değil, bedava... gir takıl, memnun kalırsan öde paranı devam et üyeliğe. CD kabının üstüne yapıştırmışlar bir şey: "1 aylık Vidobu üyelik kodunuz: 3d45d14df6 Son.Kul. T.:01.01.2013" diye. Siteye girdim, üye olmaya çalıştım, kodu girebileceğim yer yok. Beceriksizim dedim, bulamıyorum dedim, yazdım adamlara, "bende bi kod var, nası kullanıcam hocu?" diye. I-ıh, ses yok. 45 lira zaten fahiş fiyatken bi de meraklı kitleye ulaşmışken, bu şansı böyle beceriksizce harcamak çok ayıp değil mi sizce de?

senin.12m.in adresine sınırsız ulaşım diye PCNet'te reklamım çıksa veya webrazzi yazsa çok sevinirdim. Ama insanlar bu kampanyaları yönetemeden başlatıp, sonra altından kalkamıyorlar sanırım. Türkiye'de böyle amatör duruşlar beni üzüyor, bizim yapmamamız gerekiyor gibi düşünüyorum. Ama ne yazık ki yapılıyor. Kendimi kandırılmış, dolandırılmış ve hatta aldatılmış hissediyorum. Bak olum üzmeyin beni, almayın ahımı, çıkar aheste aheste.

PS: Piyasada GastroClub'ın alternatifi var. Vidobu'daki videoların da çok daha iyileri youtube.com'da bir reklam karşılığında size sunuluyor... Hayat kısa, bu yazıyı baştan sona okuyacak vakti nerden buluyorsun? Madem okudun buyur üyelik kodunu kullanacak yeri keşfedip Vidobu üyeliği kazandın! :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.