@GastroClubTR ile Twitter (Teşekkürler GastroClub)

  • 0

Takip edenler veya Google'dan şıp diye eski yazıma düşmüş olanlar; Webrazzi'de yayınlanan yazıda GastroClub kart hediyesi olduğunu ve benim keyifle bu hediye için atladığımı okumuşlardır. Ancak GastroClubTR bana bir türlü dönmeyince kendimi kötü hissetmiş ve üstüne bir başka ve ilgisiz girişim de "hediye vereceğiz" deyip de vermeyince çılgına dönmüştüm.

Eski yazıyı kaldırdığım için burada olayı kısaca özetleyeyim: Webrazzi'de çıkan yazıda GastroClub (ki kendileri elit mekanlarda elit indirimler sağlayan göbek ve damak dostu bir girişimdir) 50 kişiye aidat bedeli olmaksızın GastroClub Kart'lardan armağan edeceğini söyler. Ben de atlar twit yazarım, webrazzi'ye yorum düşerim. Ancak gel zaman git zaman dönüş olmaz, webrazzi'ye yorum yazarım, Twitten "nooldu bizim kartlar" derim. Hatta artık günler birbirini kovalayınca açarım blogumu döşerim hayal kırıklıklarımı. GastroClubTR ise yoğun ilginin sonunda biraz dingine ulaşınca bu çırpınışlarımı fark eder ve bana ulaşır:

Bugün aldığım bir haber ile aslında GastroClub tarafında işlerin böyle olmadığını öğrendim ve dolayısıyla çok mutlu oldum. Twitter artık ne yaptı bilmiyorum ama benim @GastroClubTR'ye yazdığım şeyleri ulaştırmamış. Ben de "GastroClub burayaa" "GastroClub bi baksanaa" diye kendi çapımda gelin güvey olmuşum. Sonuç olarak cevap almayınca da patlamıştım haliyle.

Gerçi dert değil, şimdi gidip Twitter'a patlayacağım  napıyosun arkadaşım, kıymetli Türk girişimcilerin arasını açıyorsun, kuş cıvıltısıysan sesinin tonunu bil diye atarlanacağım :) Attığım twitlerden ekran görüntülerini de aşağıya iliştirdim.

Olay tatlıya bağlandığı için çok memnunum. Hatta öyle ki, GastroClubTR'nin kurucu ortakları beni bizzat aradı ve durumu izah etti. Zaten telefonda sesinin ilk titreşimlerini duyduğum gibi konuşma süresince öğreneceğim bilgileri hissetmiştim bile. Dolayısıyla, ben de boş yere GastroClub'a küstüğüm için onlara dileyeceğim özrümün bir parçası olarak sizlere GastroClub ile kazandığım tecrübelerin ve indirimlerin hikayelerini anlatacağım.

Yemek tutkunları için hemen adresi de paylaşayım: http://www.gastroclub.com.tr/

Afiyet olsun :)

Not: Yemek bahane, dostluk şahane. Sevgili GastroClub'a beni yanlış çıkarttığı için çok teşekkür ediyor, bundan sonra her türlü eleştirimi doğrudan kendilerine, her türlü övgümü de okurlarıma göndereceğimi söylüyorum. Ünlü şair ne demiş? "Şikayetinizi bizimle, memnuniyetinizi dostlarınızla paylaşın"

Gastroclub1Gastroclub2Gastroclub3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.