Garanti beni taciz ediyor

  • 0

Yaklaşık 4 gündür, günde 8 kere filan olmak üzere 4440333 beni arıyor. Önce duymamışım, önemliyse tekrar ararlar dedim bıraktım. Sonra tekrar aradılar zaten. Açtım, bant kaydı çıktı. Hemen kapattım, biliyorum ki lüzumsuz bir şey. Ardından tekrar gelen aramayı baştan ‘reject’ledim. Bana mısın demedi. Tekrar arandım, tekrar açılmadan iade. Tekrar aradılar, açtım dinledim, kredi kartı limiti arttırıyorlarmış. Bana bant konuşuyor ve bi de görüşme kayıt altındadır diyor, arkadaşım madem kayıttasınız aramayın beni bi daha diyorum, bandı kimsenin dinlediği yok... Tekrar arandım, suratlarına kapattım. Konuşup kapatıyorum, ama tekrar aranıyorum. Nasıl bir yüzsüzlüktür bu Garanti. İstemiyorum arkadaşım diyorum, suratına kapatıyorum, yine arıyorsun. Hayır kredi kartı limitimle alıp veremediğim yok, internet şubesini kullanıyorum, istesem oradan başvururum, sen de arttıracağın varsa arttırırsın. Artık bu sefer sonuna kadar dinledim, istiyorsan 1’e, istemiyorsan 2’ye, tekrar aranmak istiyorsan 3’e bas dedi. 3’e basıyordum az daha! Direk 4440333’ü aradım aynı esnada, kredi kartı iptale bağlandım, dinlettim bu aramayı telefona, dedim bu tacizdir, istemiyorum! Ben bişiy yapamam, kartı iptal edebilirim sadece deyince, nefret ettim karttan, iptal et kartı zaten diye çemkirdim. Haklı müşteri hattına aktardı, bilgilerimi filan aldılar, ne zamanlar aradı diyor. Valla dedim bi daha ararsa savcılığa şikayette bulunacağım, taciz ediyorlar beni diye. Bildiğin telefon sapığı oldu.

Ha birisi aramış, nefes alış-verişlerini dinlemişim, ha Garanti aramış “bu bir bant kaydıdır”ını dinlemişim... Telefon sapıklığı mı kaldı bu devirde ya!

PS: Garanti’ye iptal edin dedikten sonra tekrar aranmayacağımı umuyorum. Başka kampanyalar için de aramazsa süper ama ararsa cidden savcılığa gidicem bu sefer...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.