PizzaHut'ta uygun beslenme

  • 0
Dsc_0001

Arkadaşlarımın bir kısmı bana cimri der, sevgilim ise tutumlu olduğum için beni sever. Ancak ben kimi zaman kendimi Baltalı İlah’ın hemen altındaki uyanığa benzeterek ufak hesaplar peşinde koşuyorum. İşte fotoğrafını gördüğünüz leziz salatanın hikayesi de bunlardan biri:

PizzaHut’ın mağazasına göre değişen derinlikteki kaplarında (bana iki farklı boy geldi) ortalama 6 TL’ye tepeleme salata doldurup karnınızı doyurabilirsiniz. Öncelikle kasenize kısır gibi hava boşluğu çok olmayan yoğun yiyecekleri istifleyin. Ortalara doğru kısmen boşluklu olanlara (makarna gibi) başlayıp, en tepeye marul gibi havalelileri dizerseniz en uygun ağırlığı yakalamış olursunuz. Tercihinize göre yapışkan vazifesi görebilecek soslu maddelerle daha fazla marul yapıştırabilirsiniz mesela, bir kat sos, bi kat marul misali.... Üzerine nar ekşisi dökmeyi unutmayın, yakışır.

Son olarak da tepsinize kasenizi yerleştirin ve ekmek parçalırını yatay olarak koyun. Bu noktadan sonra dökülmesinde sakınca yok, hay aksi imajınızı takının,  ekmekleri tepsinizden alıp yiyebilirsiniz sonuçta!

Şaka bi yana, arkadaş zoruyla PizzaHut’a gittiğinizde yapabileceğiniz en iyi şey salata büfesinden yemek. Sonra çıkınca Little Caesars’a gidip keyifle karnınızı doyurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.