Groupon (şehir fırsatı) neden battı?

  • 0
İş modeli vur-kaç için uygundu, sürdürülebilir değildi vs. diyebilirsiniz. Ama ben esas sebebini açıklayacağım bak şimdi, okuduktan sonra "dolandırıcılık" diyebilirsiniz ama ben demiyorum bak.

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine neredeyse 1 sene kadar öncesinde sinema bileti aldım. 9,90 liraydı bedeli ancak benim gittiğim filmler zaten 10 lira olduğu için pek kazancım olmayacaktı. Öğrencilik sağolsun. :) Sonunda pahalı bir gün ve pahalı bir seansa gitmek gerektiğinde kullanayım dedim aşağıda gördüğünüz kuponu, pardon grouponu.


Aşağıda koşullar yazıyor:


Şu kısma dikkat edelim:
  • Groupon'unuza IMAX, IMAX 3D ve digital 3D filmler dahil değildir. Cinemaximum gişesinde ek bedel ödeyerek IMAX, IMAX 3D veya digital 3D filmler için bilet satın alabilirsiniz.
Tamam, 3D filmlerde geçerli değilmiş. Ama gişede ek bedel ödeyerek bilet satın alabiliyormuşum. 

Nasıl Alabiliyorum Hakikaten! 

Cinemaximum'a ulaşayım dedim, mesaj merkezi çıktı, mesaj bıraktım, dönen yok. Groupon'a ulaşayım dedim, zaten irtibat numarasını bile bulamadım. İşin kötüsü saatlerle bekledim mi ben AVM'yi gezerek film saati gelsin diye. Keşke önceden alsaymışım ama salak kafam işte, güveniyorsun firmalara...

Dur, daha bitmedi;



3. maddede koşulları lütfen dikkatlice okuyun diyor. Okuyun ki, sizi nasıl kandırdığımızı anlayın der gibi... 

Velhasıl, ikinci gittiğim sinemada da 3D farkını ödeyerek giremedim, 19 TL olarak görünen Groupon değeri yalandı, 14 liralık sinema bileti alabildim ancak. 

Kıssadan hisse, 3-5 lira için bu dolambaca girmeye gerek yok, 3000 - 5000 lira için de riske girmeye gerek yok, dolayısıyla bırakın kupon işini, gidip esnafla yapın pazarlığınızı :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.